pasfoto 2020.jpg

news

Groepsexpositie In Boekvorm

                    

Als corona alternatief heeft kunstenaarscollectief Popinnart dit seizoen een papieren tentoonstelling

THE ART COLLECTIVE POPINNART CORONA PROOF EXHIBITION

Een in katernen genaaide tentoonstelling zijn deze 168 pagina’s waarop de 25 kunstenaars hun actuele beeldende werk presenteren. In het boek zijn QR-codes te vinden die leiden naar verrassende digitale inspiratiebronnen en achtergrondverhalen om de content van het werk te versterken.

Achterin het boek staan vouchers vol exclusieve lezersaanbiedingen.

Teksten van Saskia Monshouwer (curator/criticus/RvA), Rien Monshouwer (kunstenaar/oud-docent KABK) en Manuela Klerkx (kunstenaarscoach/auteur/RvA) zorgen

voor verdere verdieping.

Het boek is bij mij te bestellen voor €17,50 inclusief verzendkosten

PopInnArt kunstenaars: https://popinnart.nl/kunst/kunstenaars/

Pop promo.jpg

Het Hollandse, stedelijke landschap als onderwerp blijft Albert Zwaan fascineren. Hij past abstracties het liefst, spelenderwijs toe binnen het kader van flatjes en boompjes.
In wezen is Albert een traditionele landschapsschilder, die elementen toelaat vanuit de expressionistische schilderkunst, de outsiderkunst, de strip en de graffitiwereld. Neue Sachklichkeit komt soms ook om de hoek kijken. Uitgesproken architectuur leidt alleen maar af en is dominant, daarom gaat hij vaak op zoek naar bebouwing met een sympathieke of meer praktische uitstraling. Hoekjes in je stad, die op ansichtkaarten nauwelijks worden belicht en die in combinatie met wat natuur, een mooi doek opleveren.

Anja Kok

Logo downloads NL web blauw.jpg